Långa timmar var det ute i skogen i dag! Som dom flesta vet får Nessie sällan gå lös för hon drar iväg och är borta en stund. Just nu är hon superduper pigg och vi går i en skog där vi sällan möter någon och det är ont om vilt, så jag tänkte vara snäll och låta damen vara lös en stund. Efter bara fem minuter sticker hon iväg, hon brukar vara tillbaka efter 5-10 min och komma ikapp oss, så vi fortsatte att gå. Vi träffade på en flattetik som Poppy hade jätteroligt med. Fortfarande ingen Nessie när vi gick vidare. Började ropa med jämna mellanrum, men ingen hund. Efter en timme var vi tillbaka vid bilen, vi det här läget skrek jag så det ekade i hela skogen. Vi gick fram och tillbaka en halvtimme till, innan det blev för kallt för Poppy. Min mamma fick komma och hämta henne och samtidigt ha koll hemma ifall hon skulle dyka upp. Jag ringde till en kompis som har en dalmatinerhane som Nessie gillar. Meddans jag väntade på henne kom en man med en setter och jag bad honom hålla utkik. Sen började vi gå när Lipton dök upp. Lipton var snabbt nere med nosen i backen och drog iväg och efter 10 min kommer settermannen med Nessie i koppel. Hon hade stått uppe vid ett vägskäl och tvekat och inte riktigt velat gå fram till honom. Hunden formligen stinker och är geggig runt käften. När vi kommer hem och jag tar av fröken täcket syns där en riktigt rund mage….. Antar att matte kommer få öppna ytterdörren MÅNGA gånger under natten….Hon kunde heller inte förstå varför ingen middag serverades och till frukost blir det avmaskningsmedel….. Undra vilken delikatess hon funnit i skogen, rådjur eller kanske en mumsig hare? I 2 timmar har hon stått och käkat i varje fall…. Nu är nosen tvättad och jag funderar på att trycka in en hel tandkrämstub där också! Inget mer lösgående för damen iallafall! Mannen med settern berättade att på ön brevid hade två hundar dödats av vildsvin den senaste veckan! Peppar peppar, har dom inte kommit hit och jag hoppas dom ger fan i det!

Annonser

7 kommentarer (+lägga till din?)

 1. prickigahunden
  Jan 30, 2012 @ 19:35:04

  vad less man blir när de sticker. funkar det att ha långlina på henne?

  Svara

  • prickigaprinsessan
   Jan 30, 2012 @ 20:12:29

   Nja, hon sticker i väg med den också, och jag måste vara på vakt till 110% hela tiden, så det får bli flexikopplet i skogen helt enkelt. Det går så himla fort när hon sticker.

   Svara

 2. Strega
  Jan 31, 2012 @ 07:35:24

  Då är det ju praktiskt att bo i villa och inte 4 trappor upp i ett hyreshus utan hiss…
  Har ni gott om vildsvin ute på ön numera? Och hur ser det ut runt Bogesund?

  Svara

 3. dalmatinerna
  Jan 31, 2012 @ 09:34:51

  Busnesslan Läste precis på fb att hon bajsar päls Månntro hon fick sig ett riktigt skrovmål

  Svara

 4. Cliffordsmatte
  Jan 31, 2012 @ 17:18:06

  Men usch då – fy vad tråkigt. Hoppas hon mår bättre i magen snart då

  Svara

 5. emelie & berit
  Jan 31, 2012 @ 19:57:57

  läskigt när dom försvinner så. fast jag har bara varit med om några minuter som tur är. under några timmar hade jag nog hunnit avlida. 😉
  måste varit riktigt mumisigt…blä!!

  Svara

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: